Bestelvoorwaarden:
Helaas zijn er ook enige spelregels die in acht genomen moeten worden wilt u munten per post ontvangen.
De porto- en verpakkingskosten binnen Nederland bedragen: 
€ 2,50 voor leveringen tot een bedrag van € 150,00 (excl. portokosten). Indien u minder risico op verlies wilt lopen adviseer ik u aangetekende verzending: de portokosten bedragen dan € 9,00 per zending van max 2 kilo. Bij onverhoopt verloren gaan geldt uitsluitend de PostNL vergoeding (€ 50,00 in 2021). Verzekeren is tot max € 5.500,00 mogelijk tegen meerprijs.
Bij leveringen boven € 150,00 (excl. portokosten) worden geen portokosten berekend, mits verzending per gewone post. Indien aantekenen gewenst dan worden de halve portokosten berekend.
Bij speciale aanbiedingen of andere acties worden altijd de volledige portokosten berekend.
Voorwaarden en extra informatie:
Leveringen in principe alleen na vooruitbetaling; de munten blijven mijn eigendom totdat de gehele betaling is voldaan. (Een eventueel teveel betaald bedrag wordt met de betreffende of een volgende bestelling verrekend, of in overleg op een andere wijze terugbetaald.) 
Eventuele incassokosten komen geheel voor rekening van de koper.   
Door schommelingen op de edelmetaalmarkt kan het zijn dat de genoemde lijstprijs lager is dan de metaalwaarde (goud/zilver).
In dergelijk geval wordt de prijs aangepast naar een reλele waarde. Er bestaat geen verkoopverplichting onder de metaalwaarde.
Gelieve uw betaling te voldoen op:
Gironummer: NL04 INGB 0002 8884 14    of   Banknummer: NL29 RABO 0113 7456 13
t.n.v. F.W. De Schrevel,  Eindhoven
  
 NIET GOED/TEVREDEN = GELD TERUG (mits binnen 1 week retour) 
  Sommige munten zijn niet uit eigen voorraad beschikbaar, het kost enkele dagen extra om deze te leveren.
Alle prijzen in deze lijst zijn in € (EURO's). 
  
“#” voor de omschrijving van de munt(set) betekent dat de betreffende munt(set) origineel verpakt zit; indien u geen prijs stelt op deze verpakking, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit bij uw bestelling door te geven. De verzending wordt daarmee vaak eenvoudiger en soms ook goedkoper.